kr0,00
0
kr0,00
0
kr0,00
0

Välkommen till WOLF TACTICAL – Där äventyr och utforskning möter expertis och passion!

Vi drar nytta av våra djupt rotade rötter som veteraner från försvaret och polisen, som har burit med oss internationella uppdrag på våra resor. Med stolthet och hängivenhet har vi grundat WOLF TACTICAL för att förena en speciell grupp: veteraner och alla som delar vår passion för utrustning och utmaningar.

Bakom vårt varumärke finns en samlad erfarenhet som strävar efter att forma din vardag och berika dina äventyr. Vårt mål är inte bara att dela vår resa, utan också att vara en del av din. Oavsett om du går krigarens ensamma stig eller är en del av ett gemenskap, bjuder WOLF TACTICAL in dig att förenas med vår Vargflock.

Från de vilda kanadensiska landskapen till de utmanande savannerna i Afrika och allt däremellan – våra äventyr har spänts ut över hela världen. Och nu bjuder vi in dig att kliva in i den här världen och dela dina egna upplevelser.

För dig som fortfarande tjänstgör vet vi att små detaljer kan göra stor skillnad. Därför uppmanar vi dig att dela dina önskemål och perspektiv med oss. Tillsammans kan vi sprida det goda budskapet och forma framtida äventyr.

Vi bjuder in dig att besöka oss på vår adress i Søborg på Søborg Hovedgade 119. Kom gärna förbi och besök oss.

Wolf Tactical ger både militärpersonal och poliser möjlighet att dra nytta av våra militära rabatter och särskilda polisrabatter.

Ditt nästa äventyr väntar hos WOLF TACTICAL. Vi ses!

0
    0
    Kundvagn
    Din vagn är tomÅtergå till butiken